Soundhealing

 

"When inward tenderness finds the secret hurt, pain itself will crack the rock And Ah, let the soul emerge" (Rumi).

 

Sound/voice-healing is zo oud als de mensheid. Het waren de sjamanen, medicijnmannen- of vrouwen, druïden en healers die met hun stem,  drums of ratels contact maakten met de spirituele dimensies. De helende stem laat de levensenergie meer stromen. Dat wat zich kenbaar wil maken wordt getoond in betekenisvolle beelden, inzichten of gevoelens. Je kunt fysieke of energetische ervaringen hebben.

 

Soundhealing is aanraken met stemklank.

 

Een helende stem heeft een transparantie die diep doordringt het lichaam. Spanningen worden bewust gemaakt, los getrild en vrijgegeven. Soms ervaar je directe grootsheid, soms komt er een gevoel, herinnering of emotie vrij. Er kan fysieke warmte ontstaan. Na een vrijgekomen emotie volgt ontspanning en heling.  Soms klink ik gericht naar een gebied, een spanningsplek of een pijnpunt, emotioneel of fysiek.
We laten het over aan het Al wat er mag gebeuren. Het belangrijkste is de heling/de stroming die weer op gang komt. Er vindt een diepe opschoning plaats. Het lichaam ontspant. Het gevoel van welzijn wordt bevorderd en de chakra’s worden geharmoniseerd.

Een soundhealing begeleid ik met mijn drum.

 

Tijdens de soundhealing ontvang je en ervaar je wat mijn klanken teweegbrengen. Ik vraag je regelmatig feedback waarop ik intuïtief door kan gaan met sounden.  Het is een echte samenwerking. Tijdens de healing zitten we doorgaans op een stoel, tegenover elkaar. Soms zal ik je vragen mee te klinken, (alléén als je dat zelf ook wilt), dat versterkt de resonantie. 

Soundhealing is passend voor mensen die graag werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. Elk persoonlijk thema kan aan bod komen.

 

Neem gerust aantekenmateriaal mee.

Soundhealingen geef ik in mijn praktijkruimte in mijn woonplaats Soest.
Een ionisator in de praktijkruimte zorgt voor een schone en bacterie- en virusvrije lucht.

Reken voor een consult 75- 90 minuten. 

 

Sarah's Stemexpressie & Soundhealing

Sarah Marianne den Hollander

Colenso 78, 3761 GJ Soest

Tel. 06-55817666

Bank: NL26 INGB 0003245172 t.nv. M.J.A. den Hollander

Mail: info@sarahsstemexpressie.nl

KvK: 27351767