Agenda

Workshop Yoga of Sound - Mantrazang in Amersfoort

 

In het Hof der Toekomst in Amersfoort komt er een workshop Vedische Mantrazang en Stemexpressie als kleine warming up in samenwerking met Daan Beckers. Voor de pauze geven we ruimte aan dat wat wil klinken in jezelf door middel van een klankreis. Na de pauze zingen we samen enkele Vedische mantra's, ondersteund met monochord, trom of klankschalen.

 

Zaterdag 23 april 2022 in de gemeenschapsruimte van Hof der Toekomst, 3823HX,  in Amersfoort. Deelname is gratis, maar meld je wel aan.  Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid. De tijd is van 14.00 - 16.30 uur.  Je kunt je aanmelden op de contact pagina.

 

Workshop YogaSound - Blaricum

 

Samen met Brigitte van Weegen, yogadocent, geef ik een try-out voor yoga en klank. Hierbij ervaren wij wat klank kan toevoegen aan yoga beweging. We werken met de basisbewegingen, het element hout en de zonnegroet. Dit ondersteunen wij met stemklank, de muziek van het monochord en met simpele mantra's.  Het meezingen is een uitnodiging en geen verplichting. Ervaring is niet nodig. Er is ruimte voor 8 deelnemers.
Wanneer? Op zaterdag 26 maart 2022.  Adres: Binnenweg 7, 1261EK Blaricum. Bijdrage 25 euro.
Je kunt je aanmelden middels de contact pagina onder vermelding van "Blaricum". 

 

Liever zelf een mantra thuis leren?
Lees dan deze pagina. en kies je mantra uit.
Wil je 1 op 1 een les vedische mantrazang en/of de sanskriete uitspraak leren?
Ga dan naar de contact pagina

 

Individuele consulten soundhealing of stemexpressie zijn  mogelijk met inachtneming van de dan geldende veiligheidsmaatregelen.  We spreken af wat voor jou comfortabel is. Heb je klachten, meld je dan af. 
Zie voor aanmelding de contact pagina.

 

Sarah's Stemexpressie & Soundhealing

Sarah Marianne den Hollander

Colenso 78, 3761 GJ Soest

Tel. 06-55817666

Bank: NL48 INGB 00036 26 568 t.nv. M.J.A. den Hollander

Mail: info@sarahsstemexpressie.nl

KvK: 27351767